Archieven Evenementen

Het lijkt erop dat we niet kunt vinden wat je zoekt. Misschien kan zoeken je helpen.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Schoonebeek

Trekkerslep Schoonebeek is een jaarlijks terugkerend evenement waarin men met een tractor of vrachtwagen een zware slede over een zo groot mogelijk afstand moet slepen! Kom deze motorsport bekijken op 2e Pinksterdag, 29 mei  2023 in Schoonebeek!

Rinsemageest

10.00 terrein open voor bezoekers. entree €5,- Voor jong en oud is er van alles te beleven

Vlagtwedde

Fijn dat wij dit jaar weer een geweldig evenement  kunnen organiseren.1 kleibaan en 1 zandbaan.volg hier zondag online hier de uitslagen

Oenkerk

Trekkertrek Trynwalden Sanjesreed 8, Oenkerk

Sebaldeburen

9862 PD Sebaldeburen Provincialeweg 125, Sebaldeburen

Ruurlo

Het Oltwater 1 Het Oltwater 1, Ruurlo

Tractorpullingcommissie Buurtvereniging Brouwershoek Ruurlo

Trekkertrek Bantega

Regio klasse op vrijdag avond. De regio klasse is een klasse waar je geen trekker voor nodig hebt, want die hebben wij voor jou. Het werkt als volgt, wij hebben 2 gelijkwaardige trekkers waar jij op rijd de afstanden die jij trekt worden bij elkaar op geteld. Diegene met de meeste meters is de winnaar van de regio cup. Zaterdag de andere klassen.

Herxen

Stichting Noordbergerslep

trekker trek Ane

De Stichting Trekker Trek is een stichting die sinds 1991 ieder jaar Trekker Trek wedstrijden organisatie Marsweg, Ane, Netherlands

Vessem

Tegenwoordig wordt alles gedaan met de tractor of andere werktuigen. Vroeger was dit anders, het was hard werken op het land en alles moest met de hand en paard gedaan worden. Veel mensen hebben er weinig idee van hoe dit allemaal precies ging, en andere vinden het nog gewoon weer is leuk om dit te zien. Daarom is er naast de Trekker Trek een boerendag.