AJK Haarlemmermeer

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

AJK Haarlemmermeer

25 mei om 08:00 17:00

TREKKERTREK OLDTIMERS, STANDAARD EN SUPERKLASSEN
Trekkertrek zoals u al jaren gewend bent, met vele deelnemers in verschillende klassen. Een klein percentage deelnemers haalt de ‘oldtimers’ van stal en herleeft de nostalgie van hun favoriete tractor waarmee de winst behaald moet worden. Trekkertrek zoals het vroeger allemaal begonnen is.

Het overgrote deel van de deelnemers doet mee in de standaard tractoren klassementen. De trekkers van nu komen in vele verschillende merken en soorten voor. Iedereen heeft wel een favoriet. Deze veelzijdige landbouwtracktoren worden tot in de puntjes verzorgd om in de juiste gewichtsklasse mee te doen.

U kent het wel: steeds meer van die enorme trekkers op de weg en in de landbouw. Niet alleen in het buitenland zijn tractoren groot, in Nederland zijn er steeds meer deelnemers in het bezit van deze grote jongens: de super tractoren. De grootste type tractoren, voorzien van de meest technische hoogstandjes en meeste pk’s, zijn in de hoogste gewichtsklasse te vinden.

TREKKERTREK SPECIALS, HOBBYSPORT EN DEMO’S
Iedereen houdt ook wel van spektakel, opgevoerde oldtimers en tractoren van nu. Opgevoerd en aangepast om meer pk’s te krijgen om vervolgens met snelheid en brute motorkracht de sterkste zijn. Maak je borst maar nat: dit is spektakel. Met rokende uitlaatpijpen en brullend geluid naar de 100 meter. FULL PULL! Dat is wat de deelnemers van deze klassen willen horen.

Delen